Karin Buck

Jag är legitimerad läkare sedan 2006 och blev specialistläkare inom gynekologi och förlossning 2016. Jag har under flera år arbetat både med gynekologi och förlossningsvård på sjukhus men här på mottagningen erbjuder jag specialiserad öppenvårdsgynekologi.

Jamila Allbjer

Jamila är specialistläkare inom gynekologi och förlossningsvård och har arbetat på mottagningen sedan 2020. Arbetar även på ungdomsmottagningarna i Halland.

Marie Gallo

Jag är utbildad barnmorska och sexualrådgivare. Jag har jobbat mycket inom förlossningsvården men även med inkontinens och på vulvamottagning.

Jobba hos oss?

Behovet att träffa en gynekolog och få bra hjälp och rådgivning för kvinnor är stort. Vi har oftast en större efterfrågan än vad vi kan tillgodose. Därför söker vi nu nya kollegor för att ge kvinnor öppenvårdsgynekologi av högsta kvalitet!Gynekolog

Vi söker dig som är specialistläkare inom gynekologi som har särskilt intresse av att arbeta med mottagningsverksamhet. Din tjänstgöringsgrad är flexibel, allt från en till flera dagar i veckan, men vi eftersträvar en kontinuitet över tid. Du arbetar primärt på mottagningen men vi använder digital konsultation vilket innebär att tjänsten delvis kan skötas på distans.  

Ansökan: Skicka ett mail med ditt CV och personliga brev till info@gyniq.se. Märk mailet med "jobbansökan gynekolog".