Ny chans till föreläsning! 17/9

KVINNOHÄLSA MITT I LIVET 17/9

En förmiddag för dig som vill stötta din hormonella hälsa i förklimakteriet och klimakteriet!

Det är mycket som händer både fysiskt och mentalt för oss kvinnor mitt i livet. Vi ska kunna hantera hormonella förändringar och vara starka och omsorgsfulla mot oss själva, samtidigt som vår livsstil ofta innehåller mycket krav, stress och prestation. Många blir varse om en kropp och knopp som inte beter sig som vanligt. Symptom som trötthet, koncentrationssvårigheter, sömnsvårigheter, viktuppgång och minskad muskelmassa är vanliga.

Helheten i din livsstil blir oerhört viktig! Vi pratar om andetaget, återhämtning, kost, träning och hormonbehandling för att må så bra som möjligt under den här perioden. Teori varvas med praktik och du kommer få med dig både kunskap och verktyg för att ta med dig hem till din vardag.

Varmt välkommen på vad som kommer att bli en härligt inspirerande förmiddag!


Carolina Enberg – Personlig tränare och kostrådgivare som brinner för att optimera sina klienters hälsa genom kost, träning och andra livsstilsförändringar. Carolina är Stark genom klimakteriet-certifierad.

Anna Rehn – Utbildad andningscoach och yogalärare som främst arbetar med mental hälsa. Anna kommer ge dig en djupare förståelse för andetagets betydelse för ökat välmående.

Karin Buck – Gynekolog som dagligen hjälper kvinnor med hormonell obalans. Karin är också utbildad inom funktionsmedicin och ser att ett holistiskt förhållningssätt till hälsa ger bästa resultat.