Välkommen till GYNIQ HÄLSA 

i Varberg!

GYNIQ HÄLSA är en privat gynekologisk specialistmottagning, som är belägen på Prästgatan 28 A i centrala Varberg. Vi utreder och behandlar alla former av gynekologiska besvär. Det finns ett nära samarbete med Kvinnoklinikerna i Halland och vid behov remitterar vi dit. Vi har både gynekolog- och barnmorskemottagning som ingår i vårdavtalet med Region Halland men även privata patienter inom exempelvis fertilitetsbehandling. 

Utöver detta kommer vi inom kort kunna erbjuda mer vård i privat regi:

EMSELLA behandling för dig med svag bäckenbotten/  inkontinensbesvär och hälsokontroller för dig som vill och arbeta förebyggande för bästa hälsa.

 
 

Öppettider

Mån -Tors 07.30 - 15.00
Fredag 07.30 - 13.00

Telefontid: 08.00-09.00

 
 
 

Gynekologmottagning

Våra gynekologer utreder och behandlar alla gynekologiska besvär. Läs mer under utredning och behandling. Välkommen!

 

Barnmorskemottagning

Vår barnmorska har rådgivning för alla gynekologiska tillstånd men även mottagning för inkontinens, klimakteriebesvär samt förnyelse av preventivmedel. 
 

EMSELLA (privat vård)

Icke-invasiv elektromagnetisk stimulering av bäckenbottenmusklerna som framkallar kontraktion för att stärka rehabilitering av svag muskulatur och återställning av neuromuskulär kontroll för behandling av urininkontinens.

 
 

Aktuellt

Många läkemedel är för tillfället restade och vi kan inte få tag i dem. Läs mer om vilka läkemedel som berörs och varför det är som det är.