Välkommen till GYNIQ HÄLSA 

i Varberg!

GYNIQ HÄLSA är en privat gynekologisk specialistmottagning. som är belägen på Prästgatan 28 A i centrala Varberg. Vi utreder och behandlar alla former av gynekologiska besvär. Det finns ett nära samarbete med Kvinnoklinikerna i Halland och vid behov remitterar vi dit. Vi har både gynekolog- och barnmorskemottagning som ingår i vårdavtalet med Region Halland. 


Utöver detta kommer vi inom kort kunna erbjuda vård i privat regi:

Emsellabehandlingar för dig med svag bäckenbotten och inkoninensproblematik och hälsokontroller för dig som vill och arbeta förebyggande för bästa hälsa.

 
 

Öppettider

Mån -Tors 07.30 - 15.00
Fredag 07.30 - 13.30

Telefontid: 08.00-09.00

 
 
 

Gynekologmottagning

Våra gynekologer utreder och behandlar alla gynekologiska besvär. Läs mer under utredning och behandling. Välkommen!

 

Barnmorskemottagning

Vår barnmorska har rådgivning för alla gynekologiska tillstånd men även mottagning för inkontinens, klimakteriebesvär samt förnyelse av preventivmedel. 
 

EMSELLA (privat vård)

Icke-invasiv elektromagnetisk stimulering av bäckenbottenmusklerna som framkallar kontraktion för att stärka rehabilitering av svag muskulatur och återställning av neuromuskulär kontroll för behandling av manlig och kvinnlig urininkontinens.

 

Hälsokontroll (privat vård)

Hälsokontroller är till för dig som vill ligga steget före, det vill säga kontrollera prover och arbeta förebyggande för att inte utveckla sjukdom. 

 

Aktuellt

Många läkemedel är för tillfället restade och vi kan inte få tag i dem. Läs mer om vilka läkemedel som berörs och varför det är som det är.